Перник. Заместник - министърът на образованието и науката Деница Савчева,

...
Перник. Заместник - министърът на образованието и науката Деница Савчева,
Коментари Харесай

Перник: В V-то СУ П.Р.Славейков се проведе среща между ученици и известни личности

Перник. Заместник - министърът на образованието и науката Деница Савчева, публицистите Ники Кънчев, Николай Василковски, Бояна Бояджиева и Павел Владимиров, както и Мирослав Хутев - контрольор в отдел Киберпрестъпност при ГДБОП-МВР се срещнаха с учениците от V-то СУ " П.Р.Славейков ". Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Известните лица от екрана споделиха своя опит за живота, достиженията и професионалната си реализация. Те бяха посрещнати с музикални осъществявания, любознание и усмивки от възпитаниците на образователното заведение.
Всички участници и възпитаници в срещата бяха поздравени от кмета на Община Перник Вяра Церовска. „ Добре пристигнали в Перник, който е един от най-големите градове близо до София. И както столицата въздейства на нас перничани, по този начин и ние влияем на нея. За мен е извънредно прелестно да посрещна всички вас, които сте любимци на перничани. Няма нищо по-хубаво от това да мотивирате нашите възпитаници, с цел да учат повече и да бъдат потребни на себе си. Само, когато имаш упоритости и се бориш да ги постигаш се чувстваш благополучен “, показа кметът Вяра Церовска и благодари на шефа на образователното заведение Боряна Йорданова за основаната удобна среда в учебно заведение
„ Изключително ми е прелестно да поговорим по тази причина какво значи да си съумял, тъй като това е една дума и може би всички се стремят към нея, само че триумфа има доста разнообразни измерения. Ще се веселя да отговорим на вашите въпроси “, показа зам.-министър Савчева и се зарадва, че родителите са сътрудници на учебното заведение.
На срещата участваха още зам.-кметът Севделина Ковачева, секретарят на Общината Радослава Манова и Бойка Иванова от РУО Перник.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР