Перник. За седма поредна година членовете на Консултативния съвет за

...
Перник. За седма поредна година членовете на Консултативния съвет за
Коментари Харесай

Перник: Стартира конкурсът „Учителят, който ме вдъхновява“

Перник. За седма поредна година членовете на Консултативния съвет за младежка политика към кмета на община Перник дават старт на към този момент обичайния за нашия град конкурс „ Учителят, който ме въодушевява “. Това оповестиха от пресцентъра на общината . От 23 април до 26 май всички възпитаници от главните и междинните учебни заведения на територията на община Перник ще имат опцията да предлагат своите вдъхновяващи учители и да засвидетелстват своята признателност и почитание към тях. За задачата е основана специфична интернет платформа за гласоподаване: тук
Условия за присъединяване:
1. Право да предлагат преподаватели, които ги въодушевяват, имат единствено възпитаници от съществени и междинни учебни заведения на територията на община Перник. Препоръчително е всеки възпитаник да гласоподава по един път.
2. Гласуването става на особено основана за задачата интернет платформа.
3. Всеки възпитаник може да номинира не повече от 3-ма учители, като показва име и фамилия, учебно заведение и предмет, по който преподава учителят/учителите, с къса мотивация за неговото/тяхното номиниране.
4. Платформата е отворена за гласоподаване на 23 април 2019 година
5. Краен период за гласоподаване – 26 май 2019 година (вкл.).
*В състезанието могат да вземат участие единствено възпитаници.
По традиция, и тази година в средата на месец юни учителят с най-вече номинации ще получи премията „ Вдъхновяващ преподавател на 2019 година ”. Конкурсът си слага за цел да открои най-авторитетните и обичани учители, които въодушевяват своите възпитаници, както и да стимулира младежите да показват и отстояват персонално мнениe и позиция. Инициативата е част от Общинския годишен проект за младежта 2019 и от Годишния проект на Консултативния съвет за младежка политика към Кмета на община Перник. Повече информация за състезанието „ Учителят, който ме въодушевява ” 2019, и платформата за гласоподаване, можете да намерите на уеб страницата на КСМП: www.ksmp-pernik.com, както и на фейсбук страниците Консултативен съвет за младежка политика и Перник на младите.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР