Перник. Всичко е под контрол, обстановката е овладяна на територията

...
Перник. Всичко е под контрол, обстановката е овладяна на територията
Коментари Харесай

Перник: Овладяна е обстановката на територията на общината след обилните валежи – няма опасност от преливане на язовирите и реките

Перник. Всичко е под надзор, ситуацията е овладяна на територията на община Перник след изобилните превалявания. Няма заплаха от преливане на трите язовира общинска благосъстоятелност, както и коритата на реките, оповестиха от пресцентъра на Община Перник . Кметът Вяра Церовска и екипът й не престават да наблюдават обстановката, основана от неприятните метеорологични условия. Получено е увещание от управлението на „ Топлофикация Перник ”, че повредата е отстранена и топлоподаването ще бъде възобновено.
Напълно проходими са местата, към които постоянно има напрежение при значителни превалявания: мостът при „ Марина бара ”, подлезите при „ Хумни дол ” и в кв. „ Изток ”. Проблеми сътвори канализацията в кв. „ Изток ”, тъй като е много тясна и не може да обслужва целия район. В момента и там обстановката е овладяна. „ Надявам се водният цикъл на града да стартира през 2018 година и да реши дефинитивно този проблем ”, разяснява кметът Вяра Церовска и направи ревизия на по-рискови точки в кв. „ Бела вода ” и гр. Батановци, както и язовира в село Ярджиловци.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР