Перник. Търси се възможност за постоянна промяна в транспортната схема

...
Перник. Търси се възможност за постоянна промяна в транспортната схема
Коментари Харесай

Вяра Церовска, кмет на Перник: Търси се възможност за постоянна промяна в транспортната схема и въвеждането на реверсивното движение през Владая

Перник. Търси се опция за непрекъсната смяна в транспортната скица и въвеждането на реверсивното придвижване през Владая, което ще улесни перничани и всички пътуващи за София в най-натоварените часове, по този метод ще има трайно решение на казуса. Това съобщи кметът на Община Перник Вяра Церовска, оповестиха от пресцентъра на Общината .
С оглед създалата се обстановка още тази заран кметът на Перник е провела незабавни диалози с шефа на Агенция „ Пътна инфраструктура “ Георги Терзийски, министъра на районното развиване Петя Аврамова, както и с нейния сътрудник - кмета на София Йорданка Фандъкова и народния представител Красимир Велчев.
„ Огромен е броят на колите, който всекидневно минават през Владая, макар че има опцията да се употребява и автомагистрала Люлин. Ще продължа да упорствам и да повеждам диалози, с които ясно ще показвам позицията си за трайно решение на казуса. Тъй като връзката със София е освен на перничани, мнозина софиянци живеят на територията на област Перник. Това е интернационален път с определящо значение “, съобщи кметът Вяра Церовска.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР