Перник. Скъпи ученици, уважаеми учители и родители, и тази есен

...
Перник. Скъпи ученици, уважаеми учители и родители, и тази есен
Коментари Харесай

Кметът на Перник Вяра Церовска към учителите: Прекланям се пред силата на духа и призванието Ви да водите напред и нагоре бъдещето на Перник

Перник. Скъпи възпитаници, уважаеми учители и родители, и тази есен учебният звънец ни събра – ведри, усмихнати, с подготвеност да тръгнем по безкрайния път на познанието. Това се споделя в приветствен адрес от кмета на Перник Вяра Церовска във връзка началото на новата образователна година, оповестиха от пресцентъра на Общината .
„ Скъпи учители, преклонявам се пред Вашето самообладание, безрезервност и любов, пред силата на духа и призванието Ви да водите напред и нагоре бъдещето на Перник! Огромна признателност за всеотдайния труд, с който отстоявате и съграждате образованието и науката, за искрите и пламъка, с които вдъхновявате нашите деца. Пожелавам Ви здраве и мъдрост! “, споделя още кметът.
„ Скъпи възпитаници, ваканцията свърши и от през днешния ден до вас ще бъдат и вашите другари. Пред вас е едно ново начало, в което ще има доста красиви и щастливи мигове, само че и отговорности и провокации. Пожелавам ви самообладание и воля, с цел да израствате и постигате това, за което мечтаете. Бъдете любознателни! Учете, мислете, откривайте!
Уважаеми родители, дано бъдем заслужен образец за децата си. Всички дружно можем да извървим пътя в задачата ни да изградим почтени персони, които да носят духа на бъдещето.
Честита и противоречива образователна година! “, показва тя.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР