Перник. С вкусна торта и приятни емоции изпратиха 2017 година

...
Перник. С вкусна торта и приятни емоции изпратиха 2017 година
Коментари Харесай

Перник: С торта и приятни емоции изпратиха 2017 година малките шампиони по борба към СК „Миньор“

Перник. С вкусна торта и приятни страсти изпратиха 2017 година дребните първенци по битка към Семеен кодекс „ Миньор “. Сладкото прелъщение беше по предложение на кмета на Община Перник Вяра Церовска и нейния заместител Денислав Захариев, които поздравиха момчета за положителните резултати през годината. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
Въпреки строгият хранителен режим, към който се придържат дребните първенци, този път бяха привлечени от сладкото предизвикателство. Малчуганите бяха съпроводени от техните треньори, отпред със международния и европейски първенец по битка типичен жанр Иво Ангелов. По традиция той връчи на младите очаквания по битка поощрителни парични награди от по 100 лева Паричните оценки отидоха при медалистите от Републиканското състезание по битка – Антонио Гаврилов, Християн Петров, Владислав Славчев и Роберто Владов.
„ Бъдете живи и здрави и следващата година да има повече първенци. Пожелавам ви да бъдете изпълнителни освен в залата, само че и у дома, и в учебно заведение. Разбира се и по-малко травми “, с тези думи се обърна Ангелов към момчетата, с които не скри, че се гордее от постигнатите резултати.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР