Перник. С поредица от инициативи под надслов Непознатият Перник“ МГЕРБ

...
Перник. С поредица от инициативи под надслов Непознатият Перник“ МГЕРБ
Коментари Харесай

Младежите от ГЕРБ-Перник стартираха кампания Непознатият Перник

Перник. С поредност от начинания под надпис „ Непознатият Перник “ МГЕРБ ще отбележат 90-та годишнина от оповестяването на Перник за град. Това оповестиха от пресцентъра на партията. Началото на акцията младежите сложиха с разработване и монтиране на две осведомителни табла в Природен парк „ Витоша “. Инициативата бе придружена с поход в Природния парк, с който те насочиха публичния фокус върху едно прелестно място за деен отдих на перничани и гостите на града. Мястото не е определено инцидентно, защото то се свързва с развиването на туристическото придвижване в България.
В самодейността присъединяване взеха регионалният координатор на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска, националният представител доктор Александър Александров, организационният секретар Владислав Караилиев и зам.-кметовете Севделина Ковачева и Денислав Захариев, които показаха удовлетворението си както от постигнатия резултат, по този начин и от обществената ангажираност на младежите.
Първата табела беше сложена при започване на Природен парк „ Витоша “. Тя споделя историята на Туристическото придвижване в Перник. Втората - наоколо до хижа „ Селимица “, като съдържа любопитна информация за хижата и нейните строители.
Младежите от ГЕРБ благодариха на Регионален исторически музей-Перник, които спомагаха с информация и фотоси.
„ С тази самодейност даваме началото на огромна акция, с която ще покажем значими събития и лица от историята на града, оставили дълготраен отпечатък в развиването на България и Европа. Ще представим прелюбопитни обстоятелства от „ Непознатия Перник “, които не се изчерпват само с индустриалното развиване и средновековната цитадела “, показа регионалният координатор на МГЕРБ-Перник Александър Александров.
Младежите насочиха своето обръщение да запазим красивата българска природа и да споделяме прелестни мигове с нашите близки и другари.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР