Перник. С грандиозен концерт Детска градина Чуден свят“ отбеляза своя

...
Перник. С грандиозен концерт Детска градина Чуден свят“ отбеляза своя
Коментари Харесай

Перник: Детска градина „Чуден свят“ отбеляза своя 40-годишен юбилей с грандиозен концерт

Перник. С величествен концерт Детска градина „ Чуден свят “ означи своя 40-годишен празник, оповестиха от пресцентъра на община Перник . Официален посетител на тържеството беше кметът на Община Перник Вяра Церовска, която приветства колектива на градината и нейните ученици. Градоначалникът връчи специфичен плакет на шефа Галина Тонева за всеотдайната работа и развиването на детската градина. „ Днес е огромен празник за Перник, тъй като няма нищо по-красиво от детската усмивка и по-мелодично от детската ария. За 40 години през градината са минали доста деца и сигурно тук има родители, които са били част от нея и в този момент с наслада демонстрират чудния свят на своите чеда. Желая ви наслада и ентусиазъм, и доста триумфи, както и напрежение, което да бъде успокоено от красивите детски усмивки и очи “, показа кметът Вяра Церовска.
Празникът провокира същинско неспокойствие и приятни страсти измежду всички присъстващи в зала „ Борис Гюдеров “ – посетители и родители. В продължение на повече от час и половина малчуганите от всички възрастови групи демонстрираха какъв брой доста са научили от своите учители. Те играха под звуците на най-различни типове музика и внесоха доста позитивни страсти.
Сред гостите на празника на детската градина бяха още зам.-кметът Севделина Ковачева, кметът на кв. „ Изток “ Емил Костадинов и Бойка Иванова от Регионалното ръководство на образованието.
В момента ДГ " Чуден свят " се посещава от 380 деца, разпределени в 14 групи по възраст.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР