Перник. Радостна съм, че виждам толкова млади хора, които желаят

...
Перник. Радостна съм, че виждам толкова млади хора, които желаят
Коментари Харесай

Перник: Кметът Вяра Церовска откри ремонтирания спортен терен в парка Митко Соколов

Перник. Радостна съм, че виждам толкоз младежи, които желаят да спортуват и това се случва на новото игрище в кв. „ Драгановец. С тези думи кметът на Перник Вяра Церовска откри спортния терен, който се намира в парка „ Митко Соколов “, оповестиха от пресцентъра на Община Перник . Това е 15-ата подред спортна площадка в Общината, където перничани могат да упражняват гратис. Игрището е с размери 55/35 м. и е за футбол 7.
„ Радостта на младите спортисти е оценката на това, което сме създали. Игрището се харесва на хората от квартала, от самото начало следяха ремонта и неговото осъществяване, бяха грижовни стопани. Години наред тук генерации перничани са играли футбол. Надявам се да го опазят и запазят “, сподели кметът.
Игрището е с изкуствена тревна настилка, изработен е метод към него и е сложено специфична ограда. Обектът е построен със лични доходи на общината на обща стойност 150 000 лева с Данък добавена стойност.
„ Много сме щастливи, че към този момент има къде да упражняваме. Игрището ни е прелестно и би трябвало да си го пазим, с цел да се забавляваме и спортуваме “, разясниха въодушевени децата футболен клуб „ Миньор “ и благодариха за новата облага на кмета.
На откриването на спортното оборудване беше кметският екип и представители на компанията реализатор.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР