Перник. Представители на туристическа организация на сръбския град Лесковац посетиха

...
Перник. Представители на туристическа организация на сръбския град Лесковац посетиха
Коментари Харесай

Перник: Представители на туристическа организация на сръбския град Лесковац посетиха кмета Вяра Церовска и поканиха гражданите на фестивала на сръбската скара „Рощилиада“

Перник. Представители на туристическа организация на сръбския град Лесковац посетиха кабинета на кмета Вяра Церовска, с цел да поканят перничани на 29-ия фестивал на сръбската скара „ Рощилиада “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Перник .
Представители на уредниците ще гостуват в Перник на 10 август от 16.30 часа, когато ще раздадат гратис 500 плескавици и кебапчета, ще показват рекламни материали, ще опишат историята на фестивала и програмата за тази година. В рамките на визитата им ще има богата културна стратегия, съчетана с церемониал на мажоретки и доста забавление пред Двореца на културата.
И тази година най-големият и най-посещаван фестивал на скарата в Лесковац ще се организира от 27 август до 2 септември. Той ще приюти десетки майстори на скарата, всяка вечер за гостите на фестивала ще има осъществявания на изявени артисти от Сърбия. Ще има стратегии на самодейни сформира, на оркестри, ще се подредят изложения, отдадени на фестивала.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР