Перник. Потенциална опасност от пожари в части от областта на

...
Перник. Потенциална опасност от пожари в части от областта на
Коментари Харесай

Перник: Потенциална опасност от пожари в части от областта на 25 август

Перник. Потенциална заплаха от пожари в елементи от региона на 25 август, оповестиха от пресцентъра на Областната администрация .Ирена Соколова осведоми популацията на област Перник за заплаха от пожари на 25.08.2019 година
Високият риск, с червен показател за пожароопасност, е в действие за елементи в областите Перник, София, София - град, Враца, Плевен, Бургас и други
Особено деликатни би трябвало да бъдат земеделските стопани и служащи, пастири, пчелари, гости и работещите в горските територии и в съседство с тях.
Предупреждението е получено от Национален институт по метеорология и хидрология за високи температури, мощен вятър и евентуална опция от бързоразвиващи се пожари.
Предвид горепосоченото, кметовете на обитаеми места и кметства да изострят вниманието на стопаните при дейностите за разчистване на пасища, ливади, горски територии и дворове в обитаемоте места и при опция да се спре почистването на пасища.
При пораждане на пожар, неотложно да уведомят способените органи с прецизен адрес на тел.112 и при опция да окажат подпомагане за ликвидирането му.
Припомняме, че единствено за последната седмица зародилите пожари в страната са над 1200. Най-често огнената буря стартира от палене на стърнища, хвърлени цигари и незагасени огньове.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР