Перник. Петър Първанов беше преизбран единодушно за председател на Областния

...
Перник. Петър Първанов беше преизбран единодушно за председател на Областния
Коментари Харесай

Петър Първанов беше преизбран за областен председател на АБВ - Перник

Перник. Петър Първанов беше избран отново единомислещо за ръководител на Областния съвет на Политическа партия АБВ в град Перник на извършената Отчетно-изборна конференция на партията. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . Форумът избра 19-членен Областен съвет и 3-членна Областна контролна комисия.
Като собствен главен приоритет в новия си мандат Първанов уточни реализирането на политиките на АБВ на локално равнище и подготовката на структурите на партията в района за идните евро и локални избори през идната година. Негова цел е и постигането на по-голяма представителност на политическата мощ в локалните органи на самоуправление в общините Перник, Брезник, Ковачевци, Радомир, Земен и Трън.
Областният ръководител на АБВ за Перник направи и доклад за миналия интервал като акцентира, че за в бъдеще би трябвало да се търсят нови качествени политики за привличането на младежите в редиците на Политическа партия АБВ. „ Алтернативата е тъкмо в младото потомство, те са акумулаторът на прогресивните хрумвания. Именно за това вниманието би трябвало да бъде ориентирано към тази възрастова група “, уточни той.
За качествено нови политики в посока реабилитиране на лявото политическо пространство се разгласи и новоизбраният ръководител на общинската конструкция на партията в Перник - Лъчезар Никифоров, депутат от АБВ в 43 Народно заседание. Според него партията е заплатила висока цена за присъединяване си в ръководството на страната за една година и половина. По думите му АБВ би трябвало да има нови правила във връзка с съдружната си политика.
На Областната отчетно-изборна конференция бе оценено и организационното положение на структурата по общини. Очертани бяха целите в бъдещата работа на организацията като разширение на въздействието в общността, подготовка за идващите избори, възстановяване на съдействието и партньорството с други обединения в ляво-център. За ръководител на гражданската комисия бе избран отново Владимир Босев.
На идния на 19 май III-ти Конгрес на Политическа партия АБВ регионалната организация на Перник ще бъде показана от 50 делегата, взеха решение още на форума представителите на общинските структури на партията.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР