Перник. Първата си самостоятелна изложба подреди в галерия При кмета“

...
Перник. Първата си самостоятелна изложба подреди в галерия При кмета“
Коментари Харесай

Първата си самостоятелна изложба подреди в галерия „При кмета“ секретарят на Общината Радослава Манова

Перник. Първата си независима галерия подреди в изложба „ При кмета “ секретарят на Общината Радослава Манова.Това оповестиха от пресцентъра на Община Перник . Тя е нарекла експозицията си „ Другото лице “ и демонстрира в нея 14 произведения, рисувани през последните два месеца.
За Манова рисуването е занимание и го прави от доста дребна, само че до момента не е събира храброст да покаже картините си.
Експозицията беше открита от кмета на Община Перник Вяра Церовска, която я поздрави за смелостта да показа другото си лице.
„ Всички това, което е в картините е Радослава – нежна, интуитивна, деликатна, извънредно елегантна. Благодаря за красивата изненада “, показа градоначалникът.
„ За един чиновник на общината с успореден персонален свят – Радослава има изненадващо прелестно друго лице. Пожелавам й да дерзае и твори по същия метод и за напред “ с тези думи се обърна Боян Александров, който се занимава с дърворезба.
На откриването участваха доста другари и сътрудници, които поздравиха авторката и й пожелаха да продължава да твори, без значение от уговорките, които има.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР