***Перник.От 9.30 часа в сградата на Областната администрация в Перник

...
***Перник.От 9.30 часа в сградата на Областната администрация в Перник
Коментари Харесай

Предстоящо в страната

***
Перник.
От 9.30 часа в постройката на Областната администрация в Перник заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Деница Николова ще открие публично разискване на програмата за идното Председателство на Съвета на Европейския съюз и целите в ресора на Министерство на регионалното развитие.

***
Варна.
Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще посети Варна и региона. В 14.30 часа в село Стефан Караджа тя ще
организира среща с поданици на селото, както и с поданици на с. Калоян в залата на НЧ " Просвета ". От 16.00 часа в с.
Генерал Киселово Корнелия Нинова ще се срещне с поданици на селото в залата на НЧ " Асен Златаров ". В 17.30
часа тя ще организира среща с поданици на гр. Вълчи дол в залата на НЧ „ Димитър Благоев - 1907 ".

***
София.
Националният исторически музей (НИМ) афишира Ден на отворените порти във връзка Европейските дни на наследството.

***
София.
В 09.30 часа в София Тех Парк ще бъде открита софтуерна конференция на HackConf на тематика „ Как да разбираме и сътворяваме по-добър програмен продукт ".

***
София.
В 10.30 часа в Интер Експо център ще се организира Националното заседание на „ Движение България на жителите ", на което ще бъде определен новия ръководител на политическата групировка.

***
София.
В „ София хотел Балкан " ще се организира интернационалното ревю Световно обучение.

***
София.
В Дома на Европа ще се организира вторият ден от Международната конференция " European everyday of sport ".

***
София.
От 11.00 часа на Голямата Поляна в Южния парк фондация " За Нашите Деца " ще означи 25-тия си рожден ден.

***
София/с. Владая
От 11.00 часа, на площада в село Владая, народните представители от „ Българска социалистическа партия за България " Жельо Бойчев, Христо Проданов и общинският консултант от групата на „ Българска социалистическа партия Лява България " в Столичния общински съвет Николай Николов ще се включат в честването на 99-годишнината от Владайското въстание.

***
София.
От 11.00 часа улица „ Самуил " - сред „ Денкоглу " и „ Солунска " ще се трансформира в зона за изкуство.

***
София.
От 12.30 часа в Детско-юношеския отдел на Столична библиотека на пл. „ Славейков " за първи път от повече от 20 години насам българският четец ще може да се срещне с първата детска книга на българския публицист Йордан Радичков „ Шарена рогозка ".

***
София.
От 16.00 часа в клуб „ Перото " при НДК български престъпни писатели, обединени в клуб „ Саламандър ", ще се срещнат с феновете на „ черния род ".

***
София.
От 18.00 часа в ПКСХП " Св. Александър Невски " ще бъде изложена за поклонение Икона на Пресвета Богородица Всецарица.

***
София.
От 18.00 часа в Studio 5 в НДК ще се организира първото издание на Международния фестивал за изпята лирика.

***
София.
От 18.00 часа във Фестивален и конгресен център ще се организира 35-ият юбилеен фестивал " Златна роза ".

***
Бургас.
От 10.00 часа, в културен център „ Морско казино " ще се организира кръгла маса на тематика „ Новата европейска стратегия за умения - благоприятни условия и провокации на национално и районно равнище ", проведена от евродепутата Момчил Неков.

***
Бургас.
На площад " Св. св. Кирил и Методий " ще се организира Фестивалът на рибата и виното.

***
Варна.
От 8.00 часа в региона на Аладжа манастир ще се започва третото издание на „ Зелен маратон " - любителско съревнование по горско тичане и планинско колоездене.

***
Варна./ к.к. „ Св. св. Константин и Елена ".
От 9.00 часа в Гранд хотел „ Варна " Старейшини ГЕРБ ще организира седмия си университет, който ще е на тематика „ Национална сигурност - значим детайл от районната и европейската политика на Република България ".

***
Варна.
От 10.00 часа в региона на ВВМУ „ Н. Й. Вапцаров " ще се организира церемониален обред по полагане на военна клетва от курсантите „ Випуск 2022 " за Военноморските сили и „ Випуск 2023 " за Военномедицинска Академия.

***
Варна.
От 14.30 часа в залата на НЧ " Просвета " в село Стефан Караджа водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще организира среща с поданици на селото, както и с поданици на с. Калоян.

***
Варна.
От 16.00 ч. в залата на НЧ " Асен Златаров " в с. Генерал Киселово Корнелия Нинова ще се срещне с поданици на селото.

***
Варна.
От 17.30 часа в залата на НЧ „ Димитър Благоев - 1907 " Корнелия Нинова ще организира среща с поданици на гр. Вълчи дол.

***
Велико Търново.
От 09.30 часа в Изложбени зали „ Рафаел Михайлов " ще се организира Презентация на Музикален фестивал „ Дива роза " - Лондон и фестивала MICROFONO D-ORO-ITALY.

***
Велико Търново.
От 10.30 часа в Местността „ Френкхисар " ще се организира Откриване на парк - музей „ Търновград - духът на хилядолетна България ".

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в Читалище „ Искра " Театър „ ВЕСЕЛ " показва: „ Приказка за Ох ".

***
Велико Търново.
От 17.00 часа в Зала 302 на Общината ще се организира Среща с интернационалното жури на състезанието „ Сребърна Янтра ".

***
Видин./Дунавци.
От 16.00 часа в град Дунавци Огнян Ценков, кмет на Община Видин, ще открие четвъртия Международен фолклорен фестивал за достоверен и обработен фолклор " Дунавци пее и танцува " - 2017.

***
Горна Оряховица.
От 10.30 часа в Парк „ Градска градина " ще се организира „ Фамилатлон в Горна Оряховица " - семейство, спорт, екологичен метод на живот.

***
Горна Оряховица./с. Първомайци.
От 09.00 часа в НЧ „ Иван Вазов - 1893 " ще се организира ІІ-ри Национален фестивал на селските клубове за национални хора „ Хоро се вие край река Янтра ".

***
Кърджали/Момчилград.
От 9.00 часа в спортна зала на СКТМ " Родопи " - Момчилград уикенда ще се организира Национален шампионат " Млад олимпиец " за Купата на България.

***
Кюстендил.
От 12.00 часа на площад „ Велбъжд " ще бъде намерено Десетото издание на Празника на плодородието.

***
Перник.
От 11.00 часа на площад " Кракра Пернишки " ще се организира " Трансграничен панаир на занаятите " под наслов " За да отидете надалеч, вървете дружно ".

***
Петрич.
От 17.00 часа в огромния салон на читалище „ Братя Миладинови " ще се състои отбелязването на 70 години от основаването на Гранично отделение в Петрич.

***
Пловдив.
От 09.30 часа в хотел Реал на ул. " Георги Войтех " 2 ще се организира семинар на тематика " Предизвикателствата пред пациентите в ревматологията ".

***
Пловдив.
От 11.30 часа в пространството на Малката Базилика ще се състои полемика, обвързвана с посоките и провокациите при реализирането на плана „ Европейска столица на културата ".

***
Пловдив.
От 10.30 часа, във Военния клуб в Пловдив, ще се организира Националната конференция на военния съюз. На нея ще бъде разисквано настоящето политико-икономическо положение на страната. Ще бъде призната и специфична декларация в тази посока, която ще дефинира мястото на Военния съюз с политическите процеси на България.

***
Пловдив.
От 11.30 часа в пространството на Археологически комплекс Малка Раннохристиянска Базилика ще се организира среща-дискусия Кшищоф Май, изпълнителен шеф и Доминика Кавалерович, програмен координатор на Вроцлав Европейска столица на културата 2016.

***
Русе.
В града ще се организира съвещанието на комисията за селекция, номиниране и установяване носителите на НЛН „ Елиас Канети " 2017.

***
Русе
На Градския стадион и състезателен комплекс „ Ялта " ще се организира Спартакиада за работещи под мотото „ Спортът е здраве ".

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в парк „ Артилерийски " ще се състои формалното разкриване на Юбилейния XXV народен конкурс „ Пътен служител на реда на годината - 2017 ".

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в общинската зала „ П.Р. Славейков " Българският патриарх Неофит ще открие научната конференция „ Старозагорският митрополит Панкратий като пример на безрезервен архиерей, нравствен ментор и държавник ". От 19:00 часа, в залата на Държавна опера - Стара Загора ще се състои концерт, отдаден на петдесетгодишнината от интронизацията на Старозагорския митрополит Панкратий.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа на изкуствения терен на стадион „ Берое " в Стара Загора ще бъда открити националните финали на Kamenitza Фен Купа 2017.

***
Стара Загора.
От 16.00 часа в изложба АСТРИ на ул. " Цар Самуил " ще бъде открита изложбата „ Мислена линия " на художничката Милена Матева.

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в залата на Регионална библиотека " Захари Княжески " ще бъде показан биографичен филм за първата ни международна рекордьорка в лекоатлетическа диcциплинa Йорданка Благоева (c постижeниe oт 194 cм през 1972 година, в Загреб).

***
Стара Загора.
Автомобилната конкуренция Писта Стара Загора ще се организира на 30 септември и 1 октомври.

***
Ямбол.
От 8.30 часа пред " Паметник на велосипедиста " в Градския парк МГЕРБ-Ямбол провежда велопоход до Археологически резерват Тракийски и древен град „ Кабиле ".


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР