Перник. Общинският съвет реши да предостави стадиона в село Дивотино

...
Перник. Общинският съвет реши да предостави стадиона в село Дивотино
Коментари Харесай

Перник: Общинският съвет реши да предостави стадиона в село Дивотино на клуба по ръгби „Валяците” за безвъзмездно ползване

Перник. Общинският съвет реши да даде стадиона в село Дивотино на клуба по ръгби „ Валяците ” за безплатно прилагане. Това оповестиха от пресцентъра на Община Перник . Многократните първенци на България по ръгби към този момент ще упражняват на игрището в спортния комплекс за период от 10 години. Теренът е затревен и е с олимпийски размери. Предложението беше импортирано от кмета на Община Перник Вяра Церовска и гласувано на днешната сесия на Общинския съвет. То е подадено след молба от зам.-председателя и играещ треньор на „ Валяците “ Антонио Любенов.
Досега ръгбистите употребиха стадиона в квартал „ Димова махала ” в Перник. Имотът обаче е частна благосъстоятелност, а притежателят имал желание да го застрои. На ръгбистите е даден 15-дневен период да освободят терена и отстранен построените на него спортни уреди.
През юни месец тази година по традиция първенците от „ Валяците “ връчиха публично на кмета на Перник доктор Вяра Церовска завоюваната от тях 32-ра по ред републиканска купа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР