Перник. Община Перник ще закупи нов контролер, за да отстрани

...
Перник. Община Перник ще закупи нов контролер, за да отстрани
Коментари Харесай

Перник: Общината ще закупи нов контролер, за да отстрани аварията на светофарната уредба на ул. Софийско шосе

Перник. Община Перник ще закупи нов контролер, с цел да в профил повредата на светофарната уредба, която се намира на ул. " Софийско шосе ", оповестиха от пресцентъра на Общината . Съоръжението е на стойност 9 000 лева, преведени са парите и се чака неговото снабдяване.
„ Всички ние сме водачи и би трябвало абсолютно да съблюдаваме Закона за придвижване по пътищата. Да бъдем по-внимателни, да караме със съобразена скорост, с цел да не се основават предпоставки за напрежение, при създалата се обстановка. Разбиране би трябвало да демонстрират и самите пешеходци “, показа кметът Вяра Церовска, която разясни, че незабавно се е реагирало откакто компанията, поддържаща светофарната уредба, е направила наставление. Очаква се напълно скоро да бъде инсталиран контролерът.
От кметския екип прецизираха още, че на всички места в града и във всички обитаеми места в Община Перник ще бъде актуализирана хоризонталната пътна маркировка. Съвсем скоро ще стартира маркировката и в кв. „ Изток “, само че към момента там текат поправки по възлаганията за запълване на дупки по улиците.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР