Перник. Областта и китайската провинция Хъбей (КНР) преговарят за бъдещи

...
Перник. Областта и китайската провинция Хъбей (КНР) преговарят за бъдещи
Коментари Харесай

Перник: Областта и китайската провинция Хъбей преговарят за бъдещи партньорски взаимоотношения

Перник. Областта и китайската провинция Хъбей (КНР) договарят за бъдещи партньорски взаимоотношения. Това оповестиха от Областна администрация - Перник .
Делегация от Китайската национална република, водена от Ли Я Джюн – търговски представител на източната китайска провинция Хъбей, посети Перник.
Гостите се срещнаха с регионалния шеф Ирена Соколова, с която разговаряха за усилването и разширението на връзките сред двете страни в народен и регионалнален проект.
Соколова посочи богатите благоприятни условия, които шестте общини в региона оферират във връзка с туризма, културата, образованието, селското стопанство и индустрията. Тя загатна положителния ритъм на развиване, търсене и предложение, в производството на хранителни артикули и питиета, металургия, машини и съоръжение, както и отличните благоприятни условия за бизнес вложения.
Губернаторът показа още положителните софтуерни опциите на област Перник и акцентира съществуването на доста добра инфраструктура, подготвени и квалифицирани фрагменти, разнородна добивна и преработвателна индустрия.
В края на приема присъстващите заявиха готовността на двете страни за поощряване на приятелския продан, икономическите и търговски контакти, както и на съдействието в областите и на селското стопанство, науката и технологиите, културата, спорта и образованието. Предстои компании от област Перник да получат покана и да показват своите артикули и производства в бъдещи изложби в Китай.
Ли Я Джюн показа, че изискванията за бизнес в България са положителни. В Китай страната ни е позната с достиженията си във футбола и художествената гимнастика. Известна е още с кухнята, киселото мляко, розовото масло и с козметичните си артикули, само че за милиардния китайски пазар страната ни има потребност от повече реклама.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР