Перник. Областният управител на Перник Ирена Соколова се срещна с

...
Перник. Областният управител на Перник Ирена Соколова се срещна с
Коментари Харесай

Перник: Областният управител Ирена Соколова и председателят на ДАМТН Петър Горновски обсъдиха бъдещи работни партньорства

Перник. Областният шеф на Перник Ирена Соколова се срещна с ръководителя на Държавната организация за метрологичен и механически контрол (ДАМТН) Петър Горновски, основният секретар на организацията Павлина Данаилова и началника на отдел „ Финансово икономически действия и ръководство на собствеността ” Димитър Петков. Това оповестиха от Областната администрация .
Председателят показа профила на дейностите на организацията, експертните и контролните функционалности и разиска с регионалния шеф опциите и потребностите от взаимоотношение.
Соколова изрази задоволство от работата си с управлението на Агенцията по линия на контрола и отговорността на притежателите на язовири в област Перник. Сподели и ограниченията за предприемането на координирани дейности според признатите промени в Закона за водите.
Горновски също означи съществуването на положително взаимоотношение с Областна администрация - Перник, ангажираността и виновното отношение по стопанисването на водоемите от страна на губернатора.
От ДАМТН споделиха желанието си за откриване на Регионален отдел на Агенцията в регионалния град. Работата на експертите ще е обвързвана с условията за качеството на твърдите горива, употребявани за битово отопление.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР