Перник. Областният управител на Перник Ирена Соколова изпрати поздравителен адрес

...
Перник. Областният управител на Перник Ирена Соколова изпрати поздравителен адрес
Коментари Харесай

Областният управител Ирена Соколова поздрави епископ Поликарп за рождения му ден

Перник. Областният шеф на Перник Ирена Соколова изпрати приветствен адрес до Негово преосвещенство Белоградчишки свещеник Поликарп - викарий на Софийския митрополит във връзка 41-вия му рожден ден. Това оповестиха от пресцентъра на Община Перник .
В него регионалният шеф отбелязва:
" С доста любов и положителни усеща Ви приветствам във връзка персоналния Ви празник – 41-ви рожден ден. Пожелавам Ви да сте здрав и още дълги години да сте до нас, в дни на светли християнски празници и моменти на всеобща наслада От името на жителите на област Перник, както и от свое, благодаря за Вашата непрекъсната сърдечност и съпричастност към духовния живот, който имаме и водим с построяването на голям брой църкви и манастири. Бъдете все по този начин ярък образец и наш пример на Божествено и правоверно слово, държание, обич, дух, религия и непорочност. Честит рожден ден! ", приключва поздравлението.
Утре Негово преосвещенство ще посети Община Земен, където ще отслужи церемониален Водосвет за празника на града в настоящата черква " Св.Йоан Богослов ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР