Перник. Областният управител на Перник инж. Емил Костадинов встъпи официално

...
Перник. Областният управител на Перник инж. Емил Костадинов встъпи официално
Коментари Харесай

Областният управител на Перник инж. Емил Костадинов встъпи официално в длъжност

Перник. Областният шеф на Перник инж. Емил Костадинов встъпи публично в служба, назначен с Решение на Министерски съвет № 724/ 05.12.2019 година Това оповестиха от пресцентъра на Областна администрация - Перник .

Инж. Костадинов е роден на 1 януари 1986 година Работил е в Областно пътно ръководство – Перник, а в интервала ноември 2015 година – октомври 2019 година е бил кмет на кметство „ Изток “, община Перник.
Завършил е ВТУ „ Тодор Каблешков “ – София с магистърските специалности „ Транспортен мениджмънт “ и „ Автоматизирано планиране в машиностроенето “. Има добита образователно-квалификационна степен „ магистър “ и по специалността „ Национална сигурност и защита “ от Военната академия „ Георги Раковски “ – София.

Сред целите, които си слага новият губернатор в незабавен порядък, са разрешаването на водната рецесия в Община Перник. По думите му това би трябвало да е синхронизирано и с координираното присъединяване на всички виновни териториални структури.
Костадинов подсигурява, че ще работи еднообразно добре с всички кметове от региона за развиването на положителни начинания и модели в областта на образованието, културата, изкуството, спорта, младежките действия и други

Новият регионален шеф ще се вслушва и ще поддържа гражданския глас и публичния интерес.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР