, Перник няма вода. има винкели. , Перник не ги

...
, Перник няма вода. има винкели. , Перник не ги
Коментари Харесай

Нено – не вода, но не и оставка

, Перник няма вода. има винкели. , Перник не ги употребява. Но стачкува., не стачкува където би трябвало. може в случай че поседи малко повечко без вода да се получи.
, екоминистърът не е виновен. подопечното му министерство разписва графика за потребление на язовирите в тази страна – всички язовири!, не знаем кой е отговорен. ще узнаем – различен път.
, язовир " Студена " никак и не се цялостни от юли насам – по формалния график на Министерство на околната среда и водите за използването на язовирите (отваряте за всеки месец справката и гледате сред 11-та и 12-та страница за язовир " Студена ", там, където е докладът за Западнобеломорския регион). пък оттогава изтича крепко – с най-малко над 1 млн. куб. метра месечно, от септември насам и с по 2 млн. куб. метра., не би трябвало доста ум да се сетиш, че когато има такова намеление на равнището на водата, очевидно има голям проблем, още повече, че през първата половина на годината най-голямата разлика в равнището е към 3 млн. куб. метра, а за второто полугодие разликата е към този момент над 8,5 млн. кубични метри т.е. над 2,5 пъти по-голяма от първото полугодие. екоминистърът чак в този момент се раздвижи с подопечните си да събира данни що по този начин стана и занапред да сезира прокуратурата., не е нужно да си глупак, с цел да схванеш единствено по цифри какво става. е нужно да си цялостен глупак - или подкупен, или подвластен, или небрежен, с цел да действаш чак в този момент, при приключен факт.
, Нено Димов още не е уволнен. заслужава на 100%., няма да бъде уволнен. за какво – тъй като слушка. Да си спомним единствено КОЙ (официално) надъни нов проект за ръководство на Национален парк " Пирин " сред Коледа и Нова година (28.12.2017), който се издъни по живо по крепко в съда.
, България по този начин няма да я бъде. Бате Бойко има едни 3 милиарда лв. за харчене тъкмо преди коледните празници – ще го бъде още известно време., не бъдете песимисти. намерете метод да бъдете оптимисти, в случай че можете – на мен към този момент ми е извънредно мъчно!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР