Перник. На 22 юни от 10.00 ч. в Конферентната зала

...
Перник. На 22 юни от 10.00 ч. в Конферентната зала
Коментари Харесай

Перник: Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационният център организират кръгла маса на тема „Превенция на употребата наркотичните вещества ”

Перник. На 22 юни от 10.00 ч. в Конферентната зала на Двореца на културата, Общинският съвет по наркотични субстанции и Превантивно-информационният център към Община Перник, провеждат кръгла маса на тематика: „ Превенция на използването наркотичните субстанции ”. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Инициативата е по отношение на Международен ден за битка с наркоманиите - 26 юни.

Провеждането на полемика по тази сензитивна тематика е подбудено от нуждата да се съобщи ясна гражданска позиция по зараждащите остри проблеми, свързани със злоупотребата с дрога. Нейната основна цел е да се удари камбаната на паниката, да се подтиква пробуждането на гражданското общество и да се подкрепят държавните институции с политики и съответни дейности за ограничение на използването на опиати измежду подрастващото потомство.
Участие в кръглата маса ще вземат представители на: Районен съд, Окръжен съд, Районна прокуратура, Окръжна прокуратура, Местна комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните, дирекция “Образование и просвета ”, отдел “Здравеопазване ”, представители на ОДМВР Перник, инспектори детска педагогическа стая - I и II районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи, отдел „ Закрила на детето “, Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “, РЗИ, П.У.Л.С. и други
Каним всички жители, имащи отношение по тематиката.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР