Перник. Конкурс за ученици за боядисване яйца се организира пред

...
Перник. Конкурс за ученици за боядисване яйца се организира пред
Коментари Харесай

Перник: Конкурс за ученици за боядисване на яйца се организира пред Двореца на културата

Перник. Конкурс за възпитаници за боядисване яйца се провежда пред Двореца на културата. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
Всеки училищен отбор трябваше да прояви въображение и да изрисува своите яйца. Докато учениците работеха, млади артисти от детско-юношеския спектакъл „ Мускетарите ”, преоблечени като чудати герои от разнообразни приказки, проведоха занимателни игри за най-малките. Талантливите деца бяха поздравени от кмета на Община Перник Вяра Церовска и министъра на обществените услуги Бисер Петков, който беше на работна аудиенция в града. Те пожелаха на всички участници светли Великденски празници и доста въодушевление.
В края на състезанието бяха оповестени и спечелилите, а наградите бяха връчени от кмета Вяра Церовска, която от самото начало се наслаждаваше на неповторимите творения на дребните поданици на града. На празника участваха и зам.-кметът Севделина Ковачева, и секретарят Радослава Манова.
Според журито чиито ръководител беше Венцислава Крумова – шеф на Регионалния исторически музей, първото място, първото място беше присъдено за VI-то СУ „ Св. Св. Кирил и Методий “, второто място зае учебното заведение в Батановци, а трети стана тимът на ПМГ „ Христо Смирненски “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР