Перник. Кметът на Община Перник Вяра Церовска посрещна в кабинета

...
Перник. Кметът на Община Перник Вяра Церовска посрещна в кабинета
Коментари Харесай

Перник: Кметът Вяра Церовска се срещна с световния шампион по класическа борба за студенти в щата Гояс, Бразилия, Радослав Василев

Перник. Кметът на Община Перник Вяра Церовска посрещна в кабинета си международния първенец по класическа битка за студенти в щата Гояс, Бразилия, Радослав Василев, който е и треньор на състезателен клуб по битка „ Миньор Перник “. Това оповестиха от пресцентър на Общината .
„ Горда съм и доста щастлива, че толкоз значими персони като вас с триумфи, които са ги постигнали с труда си, са тук в нашата община, в нашия град “, показа с екстаз кметът на Перник.
Шампионът Радослав Василев завоюва наградата на финала, в категория до 60 кг., против представителя на Япония – Киоши Кавагучи.
„ Не мога да опиша с думи насладата от успеха.Тренирал си цялостен живот, отиваш и показваш това, което можеш и за това,което си се готвил. Чисто душевен би трябвало да си квалифициран, а това идва с годините, натрупваш опит.Много съм благополучен, че тъкмо в този миг съумях да го покажа на хората, които имат вяра в мен “, описа Радослав Василев, който беше съпроводен от Иво Ангелов, международен първенец по битка типичен жанр.
„ Вие сте нашите герои, хората, които вършат същинските неща. Примерът за младите, гордостта за нашия град “, съобщи кметът.
Иво Ангелов също не скри вълнението си и показа, че е бил сигурен в Радослав и в никакъв случай не се е съмнявала за неговите триумфи, тъй като тренира доста и дава всичко от себе си в залата.
„ Чувството е доста хубаво, ние бяхме сътрудници в националния тим и в този момент си оставаме сътрудници в живота. Много съм благополучен за неговите триумфи.Най-важното,е че децата го видяха и няма по какъв начин на подобен международен първенец да нямат доверие “, уточни Иво Ангелов и подари специфичен екип на заместник-кмета Денислав Захариев, който е член на управителния съвет на състезателен клуб по битка „ Миньор Перник “. Захариев благодари за приятната изненада и за доверието, което му е гласувано.
Кметът Вяра Церовска беше публично поканена и за 3-тия Международен шампионат по битка „ За купата на Иво Ангелов “, който се организира под патронажа й и по традиция е отдаден на Деня на града. Тази година спортната конкуренция ще бъде на 8 ноември.
На срещата в кабинета на кмета участва и секретарят на Общината Радослава Манова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР