Перник. Кметът на Община Перник Вяра Церовска посрещна най-изявените абитуриентите

...
Перник. Кметът на Община Перник Вяра Церовска посрещна най-изявените абитуриентите
Коментари Харесай

Перник: Кметът Вяра Церовска посрещна най-изявените абитуриентите от Випуск 2019 на изискан прием в Двореца на културата

Перник. Кметът на Община Перник Вяра Церовска посрещна най-изявените зрелостниците от " Випуск 2019 " на града на изтънчен банкет в Двореца на културата. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Тя приветства зрелостниците и не скри, че е щастлива да бъде в този в действителност специфичен миг за тях.
„ За вас завърши един доста същински и мощен стадий, остана детството със спомените, обичта с грижата и вниманието на вашите родители. Остават невероятните другарства, които направихте в учебно заведение. Направете от всичко това капитал, който да построите и да сбъднете фантазиите си. Бъдете уверени в себе си и вярвайте, че каквото желаете можете да го постигнете “, показа кметът на Перник и пожела на зрелостниците да бъдат здрави, усмихнати и положителни.
„ Всички имаме потребност от вашата сила. Нашият град има потребност от това да го обичате и да пазите традициите и любовта си към него. България има потребност от вашата мощ и всички дружно би трябвало да построим ново ядро на Европа. Всичко зависи от вас по какъв начин ще методите и какъв брой виновни и съществени ще бъдете. Живота желае една усмивка и едно доверие. Вярвам във вас и ви искам на добър път и шанс “, сподели още Вяра Церовска.
На обичайна среща на кмета със зрелостниците участваха 28 изявени дванадесетокласници от 10 междинни общообразователни учебни заведения и професионални гимназии. На всички тях тя връчи персонално роза и икона, която да ги закриля и да им оказва помощ по пътя на живота. Aбитуриентите благодариха на кмета на Перник за внимание и поддръжката.
На събитието участваха още зам.-кметовете на Перник Севделина Ковачева и секретарят на Общината Радослава Манова.
За положителното въодушевление на всички се погрижиха надарените девойки и момчета от вокална групировка „ Синева ” с началник Дарин Бърнев при Общински юношески дом. Тържествената гала приключи с празничен тост от кмета и обща фотография със зрелостниците.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР