Перник е заплашен от воден режим. Новият кмет на града

...
Перник е заплашен от воден режим. Новият кмет на града
Коментари Харесай

От 18 ноември от 8 до 20 часа перничани няма да имат вода

Перник е застрашен от воден режим. Новият кмет на града Станислав Владимиров върна за преразглеждане оферти от ВиК график за воден режим в града. Според него той е прекомерно фрапантен. От 18 ноември перничани трябваше да имат вода единствено в часовете сред 16 и 22 часа поради сериозно ниското равнище на язовир Студена.

Близо два часа продължи срещата сред регионалния шеф на Перник Ирена Соколова, кметът на Перник Станислав Владимиров и шефа на ВиК - Перник Иван Витанов. Те взеха решение от 18 ноември от 8 часа сутринта до 20 часа вечерта перничани няма да имат вода. Предстоят нови срещи сред управата на Перник и управата на ВиК.
Иван Витанов: Разгледа се разновидността да се трансферира вода от бент. Долна Диканя към бент. Студена. Разгледа се вид да се увеличи количеството на постъпващата вода, Владайския канал към бент. Студена.
Премиерът Бойко Борисов се е обадил персонално на кмета на Перник и му е декларирал, че ще подкрепя по всевъзможен метод посредством работата на министерствата.
 Ще има ли режим на водата в Перник? Ще има ли режим на водата в Перник?
Новият кмет на града Станислав Владимиров върна за преразглеждане оферти от ВиК график за воден режим в града. Според него той е прекомерно фрапантен...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР