Перник. Днес с уважение се обръщаме към възрастните хора, от

...
Перник. Днес с уважение се обръщаме към възрастните хора, от
Коментари Харесай

Областният управител на Перник Ирена Соколова: Днес с уважение се обръщаме към възрастните хора, от които черпим енергия и сила за преодоляване на трудните житейски моменти

Перник. Днес с почитание се обръщаме към възрастните хора, от които черпим сила и мощ за превъзмогване на сложните житейски моменти. Това споделя регионалният шеф на Перник Ирена Соколова в приветствен адрес във връзка Международния ден на възрастните хора, оповестиха от пресцентъра на Областната администрация . „ 1 октомври е дата събираща в себе си три празника – Международният ден на възрастните хора, на музиката и на поетите. Приемете моите пожелания към всички Вас за доста въодушевление в празничния ден.
Днес с почитание се обръщаме към вас, хората от третата златна възраст – нашите майки, татковци, баби, дядовци, най-близки другари. От Вашия опит и борбеност ние черпим сила и мощ, с които преодоляваме по-лесно сложните житейски моменти “, показва Соколова.
„ В забързаното ни всекидневие от време на време пропущаме да изразим своята признателност към Вас за всичко, което сте създали и сте ни научили, за вашия неотклонен труд за превръщането ни в почтени персони.
Следвайки вашия образец, ние ще продължим да възпитаваме в идващите генерации ценностна система и почитание към близък “, прибавя Ирена Соколова.
„ Благодаря и на хората, свързали живота си с изкуството, за вдъхновяващия им образец и креативно безстрашие! Високо оценявам и поддържам Вашите изяви, популяризирали региона и страната ни.
Творете и създавайте хубост, предавайте я, посредством силата и неукротимия ентусиазъм на Вашия дух! Благодаря на всички Ви! Желая здраве на Вас и Вашите фамилии, и близки. Нека тяхната и нашата любов, и благодарност изпълват дните ви с наслада и благополучие! Честит празник! “, споделя още регионалният шеф на Перник.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР