Перник. Десетки деца от Обединения детски комплекс изпълниха коридора пред

...
Перник. Десетки деца от Обединения детски комплекс изпълниха коридора пред
Коментари Харесай

Община Перник: Талантливите деца на града споделиха постиженията си от национални и международни участия

Перник. Десетки деца от Обединения детски комплекс извършиха коридора пред кабинета на кмета на Община Перник Вяра Церовска, с цел да се похвалят и покажат достиженията си от национални и интернационалните участия. Това оповестиха от Общината . Талантливите младежи бяха съпроводени от техните ръководители и шефа на културната институция Таня Китанова. С доста неспокойствие и усмивки на лицата те държаха в ръцете си купи, медали, грамоти и статуетки, извоювани с доста труд, непримиримост и неизменност.
Малките спечелили бяха персонално посрещнати и поздравени от кмета Вяра Церовска и нейния заместител Севделина Ковачева.
„ Това е най-вълнуващата ми среща, да видя толкоз грейнали, красиви и надарени деца на Перник. Вие сте всичко, което може да се каже - хубост, ентусиазъм и фантазия, вие сте утрото на Перник, за вас си заслужава целия труд на всички. Заслужавате вниманието и поддръжката на всички институциите. Вие вършиме града ни по-красив, по-различен, по-обичан с вашите достижения. Вярвам, че сте най-големия образец за вашите съученици, имам вяра във вашите триумфи и съм уверена, че сте тези, които ще преобърнете и ще измененията Перник и България “, показа с неспокойствие кмета Вяра Церовска.
„ Чувствам се извънредно горда като ви виждам с тези медали и купи. Освен, че сте доста надарени, вие сте и огромни щастливци, тъй като с вас работят най-хубавите и най-можещите преподаватели. Пожелавам ви да се вдъхновявате взаимно и това да са дребна част от големите триумфи, които отсега нататък ще получите “, с тези думи се обърна зам.-кметът Севделина Ковачева.
Талантливите девойки и момчета също споделиха с доста наслада за високите резултати, дружно с техните ръководители изрекоха специфична признателност на локалното управление за поддръжката и съдействието.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР