Перник. Четвъртокласникът Кристиян Емилианов Кирилов от ОУ Св. Иван Рилски“

...
Перник. Четвъртокласникът Кристиян Емилианов Кирилов от ОУ Св. Иван Рилски“
Коментари Харесай

Перник: Четвъртокласникът Кристиян Емилианов Кирилов от ОУ „Св. Иван Рилски“ спечели таблет от лотарията с гласувалите ученици за „Учителят, който ме вдъхновява“

Перник. Четвъртокласникът Кристиян Емилианов Кирилов от ОУ „ Св. Иван Рилски “ е късметлията, който завоюва таблет от лотарията с гласувалите възпитаници за „ Учителят, който ме въодушевява “. Това оповестиха от Община Перник . Наградата му беше връчена през днешния ден публично от кмета Вяра Церовска, която му пожела доста триумф и го попита кой е неговият въодушевяващ преподавател.
На собствен ред дребният Кристиян не скри насладата си от подаръка и сподели, че неговата вдъхновяваща и обичана учителка е Емилия Димитрова.
Тази година преди всичко учениците показаха Нели Живкова – учител по математика в Професионална гимназия по стопанска система. На второ се класира Силвия Симеонова – учител по български език и литература в ОУ „ Св. Иван Рилски ”, а третото място бе отредено за Веселина Здравкова, учител по математика и осведомителни технологии в 10-о ОУ „ Алеко Константинов ”.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР