Перник. Богата културна програма, съчетана с парад на мажоретки и

...
Перник. Богата културна програма, съчетана с парад на мажоретки и
Коментари Харесай

Перник: Богата културна програма подготвят представители на туристическа организация от сръбския град Лесковац за 29-ия фестивал на сръбската скара „Рощилиада“ на 10 август

Перник. Богата културна стратегия, съчетана с церемониал на мажоретки и доста забавление, приготвят в Перник представители на туристическа организация в сръбския град Лесковац, взаимно с читалище „ Елин Пелин “, във връзка 29-ия фестивал на сръбската скара „ Рощилиада “. Това оповестиха от Община Перник . Събитието ще се организира на 10 август и ще стартира с дефиле от 16.30 часа, а от 17.00 часа пред Двореца на културата ще бъдат раздадени гратис плескавици и кебапчета, направени от майстори на фамозната сръбска скара. В рамките на визитата си уредниците ще опишат за историята на фестивала и програмата за тази година.
И тази година най-големият и най-посещаван фестивал на скарата в Лесковац ще се организира от 27 август до 2 септември. Той ще приюти десетки майстори на скарата, всяка вечер за гостите на фестивала ще има осъществявания на изявени артисти от Сърбия. Ще има стратегии на самодейни сформира, на оркестри, ще се подредят изложения, отдадени на фестивала.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР