Перник. 135 секционни избирателни комисии и една подвижна ще бъдат

...
Перник. 135 секционни избирателни комисии и една подвижна ще бъдат
Коментари Харесай

Перник: 135 секционни избирателни комисии и една подвижна ще бъдат назначени за провеждане на предстоящите избори европейски избори

Перник. 135 секционни изборни комисии и една преносима ще бъдат назначени на територията на община Перник, за осъществяване на идните избори за членове на Европейския парламент на 26 май. Това стана ясно на извършените при кмета Вяра Церовска съвещания за установяване състава на СИК, оповестиха от пресцентъра на общината . Кметът прикани партиите да не окичват целия град с плакати. „ Не е належащо да има наказания и напомняния от общината, а просто да бъдем правилни. Нека да се съблюдават избраните места за задачата. Да се прави такава пропаганда, която да не отблъсква жителите “, моли Вяра Церовска.
Тя разяснява, че са обезпечени всички благоприятни условия за естественото осъществяване на изборния ден.
На консултациите присъединяване взеха представители на Политическа партия „ ГЕРБ ”, Коалиция„ Българска социалистическа партия за България ”, Политическа партия „ Движение за права и свободи ”, Коалиция Обединени патриоти – НСФБ,ВМРО,АТАКА, Политическа партия „ ВОЛЯ “, Коалиция „ Реформаторски блок ” /РБ/, Коалиция „ България без цензура, ВМРО-БНД, Земеделски национален съюз, Движение „ Гергьовден “ /ББЦ/.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР