Перничани ще имат вода пет часа сутрин и пет часа

...
Перничани ще имат вода пет часа сутрин и пет часа
Коментари Харесай

Водният режим в Перник: По 5 часа сутрин и следобед, за 5 месеца

Перничани ще имат вода пет часа заран и пет часа в късния следобяд, сподели кметът на града Станислав Владимиров. От 18 ноември, понеделник, градът минава на воден режим. Разчетите са той да продължи пет месеца.

" Тук към този момент подвластен и от природата. Надяваме се природата да е по-благосклонна. Засега плановете, които са направени на база на този график за отток от язовир " Студена " - не повече от един милион кубика на месец, за към пет месеца ", сподели Владимиров пред публицисти в неделя.

" В петък насочих мнение към ВиК оператора, най-сетне те благоволиха да изпратят фактически няколко разновидността за воден режим, както е по закон. Приеха и това, което аз предложих - по-мекият вид - пет часа в късния следобяд, пет часа сутринта ще имат вода перничани ", уточни Станислав Владимиров, който на завършилите преди две седмици локални избори бе определен за кмет против претендента на ГЕРБ.

" Моят задължението оттук насетне е да спазвам за осъществяването на водния режим. Ще бъда доста прецизен в това отношение, в това число и ще подкрепям и с юридическа помощ всеки, който няма естествен достъп до питейна вода във времевия диапазон, който ВиК сдружението разгласи ", съобщи кметът на Перник, цитират от Българска телеграфна агенция.

Той разяснява водната рецесия в града преди съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия в столицата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР