Пермският видео блогър Вячеслав Исмаилов публикува в своя канал в

...
Пермският видео блогър Вячеслав Исмаилов публикува в своя канал в
Коментари Харесай

Разходка с дървена Lada донесе на водача три глоби

Пермският видео блогър Вячеслав Исмаилов разгласява в своя канал в YouTube видеоклип с необикновена Lada, чийто корпус е изработен от дъски вместо железни панели, а функционалността на предното стъкло се извършва от стоманена мрежа.

Записът незабавно се популяризира из обществените мрежи, а създателят даже уреди пробно шофиране на някои от потребителите с дървената Lada. Заради това той е привикан от локалните правоохранителни органи, написа Motor1.
 Разходка с дървена Lada донесе на лидера три санкции

Пътната полиция, чиито инспектори също оценили работата на младежа от изявления в Интернет, го глоби по три члена от Административния кодекс. На Исмаилов са връчени следните наказания:
за ръководство на транспортно средство без номера, за ръководство на нерегистрирано транспортно средство, за противозаконни промени в дизайна на автомобила.  Разходка с дървена Lada донесе на лидера три санкции

Размерът на санкциите за тези нарушавания надвишава 5 000 рубли - сума, която е равна почти на 60 евро.

Видеоблогърът твърди, че е купил колата на търг за 120 000 рубли (€1 400), само че част от клиентите му настояват, че необикновеното Жигули е направено особено за Исмаилов, а цялото деяние във видеото е просто режисура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР