Перлата на Реал Мадрид Родриго Гояс е бил търсен от

...
Перлата на Реал Мадрид Родриго Гояс е бил търсен от
Коментари Харесай

Ливърпул бил за една бройка да вземе звезда на Реал Мадрид

Перлата на Реал Мадрид Родриго Гояс е бил издирван от Ливърпул преди да подсигури трансфер за 45 милиона паунда при „ кралския клуб”. Това удостовери някогашният бразилски национал Елано в четвъртък, откакто Родриго закова хеттрик против Галатасарай в сряда.

Лос бланкос победиха турския гранд с 6:0, а до момента Гояс имаше единствено два гола за Реал в Ла Лига – против Осасуна и Леганес. Той е първият състезател, роден през XXI-и век, който вкарва голове за първия отбор на Реал Мадрид.

Родриго получи първата си повиквателна за Бразилия през този месец, а Елано призна, че Ливърпул е желал да вземе играча преди мадридския клуб.

„ Имаше доста сериозен интерес от Ливърпул за Родриго. Тогава той бе по-ниско квалитетен състезател, само че те го желаеха. Офертата беше прекомерно ниска”, призна Еланьо, който е някогашен треньор на Сантос, а през кариерата си игра за Манчестър Сити и Шахтьор Донецк.

„ Тогава пристигна предлагането от Мадрид. Аз приказвах с клуба, че това си коства, а момчето искаше да направи трансфер. Имаше качествата на толкоз дребна възраст, а не са доста играчите, които могат да покажат такова нещо в тези години. Има голям механически запас и превъзходен надзор на топката. Това направи напредъкът му в Сантос факт. Играе със успокоение и може да поема отговорност. Сигурен съм, че ще е доста успешен”, призна Елано.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР