Периодът на горските заменки има наименование - управление на БСП

...
Периодът на горските заменки има наименование - управление на БСП
Коментари Харесай

БСП и ГЕРБ се замерят с обвинения - от парламента до фейсбук, намесиха ДПС и патриотите

Периодът на горските заменки има название - ръководство на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Това обвиняване насочи националният представител от ПГ на ГЕРБ Тома Биков по време на брифинг в Народното събрание за горските заменки.
" Ние ще настояваме страната да си събере тези вземания от един интервал, в който беше осъществен разгром в това отношение.
Неслучайно ние не одобряваме морални проповеди от тези две политически сили. Ако си спомните и ГЕРБ пристигна и завоюва изборите 2009 година, а и една от аргументите, заради които ръководи 10 години е този разгром, който беше осъществен върху българската страна.
Днес и европейските институции и МЗХГ са стигнали до този извод, в който българските жители стигнаха още 2009 година, че прави спекулация и че това, което се прави е в прорез с всякаква правда, нравственос и морал. За страдание тези две партии не престават да менторстват на морални тематики и да се вършат, че все едно са се родили през вчерашния ден ", добави още Биков.
Същевременно водачът на левицата Корнелия Нинова уточни, че ГЕРБ ръководи дружно с Движение за права и свободи, само че го прави подмолно.
Няма да бъдем пленник в тристранната коалиция - ГЕРБ, Оперативна програма, Движение за права и свободи. Това написа в профила си във „ Facebook “ Корнелия Нинова във връзка избора на Валери Симеонов за заместник-председател на Народното събрание и нападките на водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, че от Българска социалистическа партия, дружно с ГЕРБ, “олицетворяваме това неразбирателство в политиката. "
„ Едните ръководят публично с ГЕРБ, другите го вършиме подмолно. Единия ден Борисов подмята нещо на едните, на другия - раздава с необятни шепи на другите и всички заедно го крепите (справка - последните избори).
Разберете се вътре между тях и не прехвърляйте фамилните си раздори на нас. Не посягайте на престижа на Българска социалистическа партия. Мина времето, когато можехте да го вършиме с безмълвното единодушие на управлението й “, написа още в обявата.
Тя уточни, че щом от Движение за права и свободи настояват, че границата на търпението е прекрачена, то тогава би трябвало да го покажат като отдръпват поддръжката си към държавното управление на Борисов.
„ Покажете го. Оттеглете поддръжката си за Борисов и държавното управление пада. Твърдите, че за ГЕРБ задържането на власт е над стабилността и сигурността на страната. Задържането на ГЕРБ се дължи на вас. Ако стабилността и сигурността на България са ви по- значими го покажете с дейности, не с голи думи “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР