Перхидролена коса, чип нос, бузки, закръглено лице и скромна гръдна

...
Перхидролена коса, чип нос, бузки, закръглено лице и скромна гръдна
Коментари Харесай

Познахте ли я? Това е Ни Ло преди пластичните операции

 Перхидролена коса, чип нос, бузки, закръглено лице и скромна гръдна обиколка – не е за поверие, само че тъкмо по този начин наподобява пловдивчанката Николета Лозанова на 17 години. На ученическите си фотоси днешната сексбомба е симпатично момиче, само че не е тази зашеметяваща русалка, която през днешния ден виждаме по кориците на списанията най-често мощно разголена. " Уикенд “ напомня снимки на плеймейтката преди да стане известна и да се подложи на многочислените си корекции. На част от фрагментите Лозанова е напряко неразпознаваема.

Сякаш гледаме изцяло друг човек! Николета постоянно е твърдяла, че няма каквито и да било естетически корекции, с изключение на силикона, който е подобряван два пъти. От фотосите й обаче ясно се вижда, че лицето й е напълно дело на пластичната хирургия. Бившата жена на футболиста Валери Божинов доби популярност като модел и зайче на " Плейбой ", както и с предизвикателните си фотосесии. 

Днес тя има жанр, усет, облича се в най-скъпите облекла и желае да е бизнесдама със собствен бранд козметика. Не постоянно обаче Лозанова е изглеждала по съвършения метод, по който наподобява през днешния ден. Най-фрапиращото във типа на пловдивчанката от едно време е магистрално русата коса, която по никакъв начин не ѝ е отивала. Тя придава прекомерно на ниска цена изражение на сексапилната изкусителка. Не е загадка, че Николета си е правила не една или две интервенции, с цел да усъвършенства външния си тип. В което няма нищо неприятно, несъмнено. Всеки има правото да си прави сходни корекции, стига да има желанието и нужните пари за това.

Повечето почитатели на Лозанова са на мнение, че на 32 години тя наподобява доста по-добре, в сравнение с 17. От фотосите от предишното се вижда, че и преди да стане изключително известна, Ни Ло е имала едва и плътно тяло. Това е може би една от дребното прилики със настоящия й външен тип.

Притежава и едно почтено изражение, изцяло изпарило се с времето – очевидно бремето на покварата е тежко… От фотосите се вижда, че устните на актуалната половинка на вратаря Ники Михайлов са напомпани лудо с хиалурон. Според осведомени тя има и ринопластика, промяна на скулите, зъбите и брадичката. Припомняме, че брюнетката публично твърди, че има единствено промяна на бюста и устните си, което сигурно не е правилно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР