ПерфекционистътКлючовата дума за родените в седмицата 25 септември-2 октомври еперфекционист.

...
ПерфекционистътКлючовата дума за родените в седмицата 25 септември-2 октомври еперфекционист.
Коментари Харесай

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Везни I


Перфекционистът

Ключовата дума за родените в седмицата 25 септември-2 октомври е перфекционист . Това време подхожда на средата на човешкия живот, когато акцентът е подложен върху работата върху себе си, само че и върху подобряването на метода на живот и обществените занимания. " Поправянето "  на разнообразни неща и поддръжката са основни.

Този интервал дава отговор на зрелия човек, който става по-обективен и обществен и развива нужното самообладание и умения, с цел да може да реализира по-дългосрочни планове.

Родените в интервала на Везни I са измежду най-талантливите и привлекателни хора . Затова е учудващо, че те не прогресират доста елементарно в живота. Една от аргументите за това е фокусът им върху техническото съвършенство , а другата – че от време на време могат да са прочувствено нестабилни , което им пречи.

Те са извънредно взискателни към себе си и към тези, с които са в всекидневен контакт . Стандартите им за хубост, истина и качество за доста високи. Това в последна сметка може да ги трансформира в безпределно сложни персони за взаимно общуване.

Хората, родени в интервала, могат да наподобяват хладни или даже студени, само че това е по-скоро опит да управляват възприятията си, а не знак за апатия.

Те обичат да поправят неща, и то освен коли и предмети, а също по този начин системи, организации, връзки и даже хора. Те са уверени, че могат да подобрят съвсем всичко, само че от време на време прекомерно се оплитат в процеса, а времето не стопира. Важно е в сходни случаи да останат отворени за препоръки и упътвания от други хора.

Препоръки

Изградете увереността си. Не бъдете прекомерно нападателни, когато критикувате. Бъдете непрекъснати в позициите си. Не отлагайте, само че и не хуквайте да " поправяте "  неща, които работят. Грешките са част от играта.

По " The Secret Language of Birthdays ", Gary Goldschneider, Joost Elffers

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР