Перфектното лято е с готини хора на плажа и бутилка

...
Перфектното лято е с готини хора на плажа и бутилка
Коментари Харесай

Бориса нагорещи плажа

Перфектното лято е с готини хора на плажа и бутилка шампанско! На този принцип в горещите месеци работи хубавицата Бориса Тютюнджиева. Бившето гадже на продуцента Андрей Арнаудов обикаля плажовете по света и у нас цяло лято и радва почитателите си с разголени фотоси във всевъзможни пози. За положително въодушевление Бориса отваря шампанското още на обяд и до вечерта усмивката не слиза от лицето й.

A post shared by Borisa Tutundjieva (@borisa_tutundjieva) on Jul 10, 2018 at 5:39am PDT

През предходната седмица Тютюнджиева се появи и на родното Черноморие. Тя бе видяна на плажа на хитовия къмпинг " Градина " с радостна компания, само че не и с мъж на разположение. Мистерията с кого е хубавицата сега, продължава с цялостна мощ. Тя настойчиво крие своя обичан, за който " изненадващо " се твърди, че е е милионер.

A post shared by Borisa Tutundjieva (@borisa_tutundjieva) on Jul 17, 2018 at 5:37am PDT

" Човекът до мен ми дава единствено хубави страсти - споделя Тютюнджиева. - Готино момче е, младо. Разбираме се отлично. Познаваме се още от деца. След години чак в този момент се и взехме. " Тютюнджиева в последно време изчезна от общественото пространство, само че това не й пречи да си живее живота. Бившата участничка в " Къртицата " обикаля целия свят и постоянно демонстрира фотоси от разнообразни екзотични дестинации. Софиянката популяризира разнообразни козметични артикули и изкарва спомагателни " джобни ", вместо да разчита само на богатия си другар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР