Перфектните форми са мечта за всяка дама, но и има

...
Перфектните форми са мечта за всяка дама, но и има
Коментари Харесай

Кралиците на Фотошопа - Гери-Никол, Галена и Николета Лозанова

Перфектните форми са фантазия за всяка дама, само че и има и такива, за които те са фиксидея. Фотошопът не далечна техника по целия свят, за прибиране на някое и друго килце. Известните персони на българския звезден хоризонт, които се употребяват най-вече с Фотошопа са Гери-Никол, Галена и Николета Лозанова. И да, приказваме за накриво пространство към фотосите, и явно невъзможни разположения на телата им.

Изпълнителката Гери-Никол е измежду звездите, които се радват обществено доста на своите по-пищни форми, само че това се оказва неистина. Почитатели й постоянно виждат нещо неправилно в фотосите на певицата. Изкривени огради, завеси и стени тъкмо в региона на корема й демонстрират, че Гери-Никол се употребява от услугите на Фотошопа.



 (снимки: Инстаграм)

Друга колежка на Гери-Никол Галена е хващана не по-рядко в сходни неточности по фотосите си. Поп фолк певицата, която роди единствено преди 9 месеца постоянно изтънява своите крайници в следствие, на което крайници й са с радикално друг размер, както и несъпоставими с действителните й пръсци. На необработените фотоси въпреки всичко се виждат действителните пропорции на хитовата изпълнителка.

  (реална)

 (снимки: Инстаграм)

Скандалната плеймейтка Николета Лозанова постоянно взема решение, че би трябвало да „ отстрани “ своите татуировки посредством Фотошоп, или за да уголеми своите гърди да изкриви косата си.



 (снимки: Инстаграм)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР