Перфектните форми на родната звезда били забелязани и високо оценени

...
Перфектните форми на родната звезда били забелязани и високо оценени
Коментари Харесай

СЛУХОВЕТЕ СЕ ОКАЗАХА ВЕРНИ! Митака от „София ден и нощ” напусна сериала, атакува САЩ


Перфектните форми на родната звезда били видяни и високо оценени от приети на международно равнище експерти в тези среди, разкриха хора от близкото обграждане на артиста. Две от най-големите печатни медии за фитнес и мускули са показали огромен интерес към родната звезда, като незабавно откакто са го видели, са заваляли оферти за фотоси за корица и поместване на изявленията.

Собственици на известни марки на спортни дрехи пък незабавно са изпратили предложения към мускулестия мачо за рекламно лице, настояват близки до него. Медията ни разбра и нещо още по-пикантно – Кирилов ще се яви в околните дни на кастинг на „ Юнивърсъл Студиос “, който ще се организира в Лос Анджелис. Toва е едно от шестте основни холивудски кино студия. Основано е през 1912 и е второто по възраст към момента работещо холивудско студио след „ Парамаунт Пикчърс “, което е по-старо единствено с месец.

Тази вест удостоверява слуховете, че Кирилов няма да е част от актьорския състав в новия сезон на реалити сериала „ София ден и нощ”. Още преди няколко месеца се появиха клюки, че младият артист е прекратил контракта си с Нова телевизия. Продуцентите пробвали да спрат звездата, само че той бил безапелационен в решението си. Като мотив амбициозният Кирилов изтъкнал, че в този формат е достигал върха и е време да направи идната крачка в кариерата си. Под въпрос остава и бъдещето на продукцията, откакто най-харесваният и занимателен персонаж я напуща.

От Нова телевизия към момента не са излезли с информация дали въобще ще има нов сезон на изтърканата към този момент тинейджърска сапунка. Явно младият гений е решил да развива безспорните си актьорски заложби в историческия център на киностудията и кинозвездите Холивуд. Кристиан към този момент беше в Ню Йорк, а сега се подвизава в „ развлекателната столица на света” Лас Вегас. Вместо казина обаче, плейбоят е посетил интернационалното съревнование по културизъм „ Мистър Олимпия”, където се е срещнал персонално с доста спонсори и професионални билдъри. В обществените мрежи Facebook и Инстаграм, където Кирилов е много известен, могат да се видят редица фотоси и видеа, които младата звезда самичък разгласява по време на събитието. Следваща му дестинация ще бъде Лод Анжелис.

Мениджър, треньор и промотър на младият артист в Съединени американски щати е световноизвестното име в фитнес средите Момчил Милев. Именно Милев е индивидът, който урежда срещите на Кирилов с изпълнителните шефове на световноизвестни спортни списания. Той е огромно име във фитнес средите, освен в България, само че и в Съединени американски щати. Милев е притежател на верига фитнес зали и профилирани магазини за фитнес добавки и такъми. Има уважението на много известни и наложени персони в Щатите. Шампионът по бодибилдинг е подготвял едни от най-известните професионални спортисти и бодибилдъри. Резултатите от неговия професионализъм се виждат и върху Кристиан, защото от известно време артистът тренира под наставленията на Милев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР