Перфектната визия на холивудска знаменитост се състои от добре обмислен

...
Перфектната визия на холивудска знаменитост се състои от добре обмислен
Коментари Харесай

10 знаменитости, които се промениха след бременността и са напълно доволни от външния си вид

Перфектната визия на холивудска звезда се състои от добре премислен дрешник, отличен грим и прическа и безупречно тяло. Изглежда, че незабавно след раждането тези красиви дами са подготвени да покорят подиума или аления килим и да покажат своите съвършени тела. Въпреки това не е толкоз елементарно да върнете стегнатото си тяло единствено за месец, даже в случай че имате задоволително пари и време за това. Някои звезди прекарват няколко месеца, преди да са удовлетворени от външния си тип. Ще ви разкажем за 10 майки звезди, които са претърпели доста, с цел да се върнат в тялото си преди бебето. Доказвайки още един път, че даже звездите са несъвършени, само че все пак са красиви и надарени.

Ким Кардашиян

© eastnews, © eastnews

Изглежда, че Ким Кардашиян постоянно е била жена с извивки, само че в действителност тялото й е резултат от измененията, последвали бременността и раждането. Съпругата на известния рапър Кание Уест работи доста интензивно, с цел да отслабне. Тя обаче в действителност се гордее с частите от тялото си, с които е известна.

Кейт Мидълтън

© eastnews, © eastnews

Херцогинята на Кеймбридж постоянно е имала едва тяло, само че откакто е родила първото си дете, е трябвало да се оправи с естествените промени в него. Именно херцогинята обаче сподели на целия свят по какъв начин наподобява всяка майка след раждането на детето й: с малко коремче и малко изтощена, само че доста щастлива.

Бионсе

© eastnews, © eastnews

Много клюки се разпространяваха към бременността на Бионсе и тя беше нетърпелива да добави гориво в огъня от време на време. Дори раждането на първата й щерка, Блу Айви Картър, беше анонимно до допустимо най-голяма степен. Но съдейки по измененията в тялото на R’n’B дивата, можете да сте сигурни, че не е имало сурогатна майка, която да й свърши тази сложна задача.

Лив Тейлър

© eastnews, © eastnews

Красивата Лив Тайлър е от тези дами, на които е мъчно да следват стандартите на съвършено тяло. След всяка бременност й лишава доста време, с цел да се върне в добра форма на тялото. Но ние я обичаме още повече, тъй като тя в никакъв случай не крие провокациите си при намаляване и постоянно остава щастлива и усмихната.

Дженифър Лав Хюит

© eastnews, © eastnews

Днес Дженифър Лав Хюит рядко се появява по малкия екран, защото посвещава съвсем цялото си време на децата и фамилията си. Въпреки това, разглеждайки фотосите й, можете да видите, че неотдавнашната й бременност е оказала въздействие върху тялото на актрисата. Но наподобява, че Дженифър е щастлива и не обръща внимание на офанзивите от недоброжелатели.

Кристина Агилера

© eastnews, © eastnews

Преди няколко години всички критици разясниха наддаването на тегло на Агилера. Такива остри мнения обаче се появиха незабавно откакто Кристина стана майка и не можа за малко време да се върне към предходното си фино тяло. Сигурни сме, че доста дами, родили дете най-малко един път, прелестно схващат какъв брой сложен може да бъде процесът на намаляване.

Джесика Симпсън

© eastnews, © eastnews

Тялото на Джесика има естествената наклонност да бъде по-тежко, а бременността и раждането я карат да напълнява още повече. Тя качи съвсем 50 кг. Въпреки това, няколко месеца след раждането, вместо да отслабне, тя още веднъж забременя.

Кели Кларксън

© eastnews, © eastnews

Тази американска певица стана известна след телевизионното предаване American Idol и поддържането на форма беше мъчно за нея. В изявлението си за списание Attitude тя сподели: “Когато бях в действителност слаба, бях окаяна от вътрешната страна и извън в продължение на 4 години от живота си. Но никой не се интересуваше, тъй като естетически имах смисъл. Беше доста мрачно време за мен. Аз бях във фитнеса от самото начало. ” Днес, откакто роди 2 деца, Кели реши, че ще се обича, без значение по какъв начин наподобява. И ние сме изцяло съгласни с нея.

Емили Дешанел

© eastnews, © eastnews

Емили Дешанел стана известна с ролята си в телевизионния сериал “Кости ”, който се излъчва от 12 години. През първите няколко сезона видяхме доктор Темперанс “Кости ” Бренан като слаба жена, само че до края на последния сезон тя беше наддала. Както се оказа, измененията се дължат на дълго чаканата бременност на актрисата. Въпреки това, даже няколко години след раждането, тя не желае да се връща в тялото си преди бебето.

Серена Уилиамс

© serenawilliams/instagram, © eastnews

Световноизвестната тенисистка Серена Уилямс роди първото си дете преди няколко месеца. До последните месеци на бременността си тя съумява да взе участие в разнообразни надпревари и тренировки. Множество фотоси от публични събития обаче демонстрират, че тя не може да се върне в предходното си тяло толкоз бързо, колкото е желала. Серена не желае да крие тялото си под необятни облекла и елементарно показва, че тялото й преди малко е родило нов живот.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР