Перфектна визия постигна Джесика Симпсън, без допълнителна обработка и дигитални

...
Перфектна визия постигна Джесика Симпсън, без допълнителна обработка и дигитални
Коментари Харесай

40-годишната Джесика Симпсън изглежда като тийнейджърка без грим

Перфектна визия реализира Джесика Симпсън, без спомагателна обработка и цифрови корекции

Джесика Симпсън е ентусиазъм за доста дами. Ако желаете да се отървете от всичко излишно, не се колебайте да вземете образец от актрисата: тя отслабна с 45 кг, помири се с предишното и съвсем изцяло изостави грима. Всички промени са положителни за звездата и всеки ден тя се усъвършенства. Можете да се убедите в това, като разгледате последните фотоси на Симпсън.

Джесика неотдавна показа нова фотография в своя Instagram. Кадърът се оказа доста неналожителен и домакински: актрисата с нехаен кок лежеше на пода, под нея имаше поставка за йога с леопардов принт, а до нея комфортно се беше настанило куче . „ В взаимозависимост от настроението си предпочитам щампа на моята постеля “, беше написала тя, като пояснение над фотографията. Въпреки това не сладкото кученце притегли вниманието на почитателите, а самата Симпсън.

Звездата се появи пред камерата без грим, а нейното изчистено, добре поддържано лице провокира същинска приятност измежду всички почитатели. Без ретуш, фотошоп, контуриране и друга магия, 40-годишната Джесика изглеждаше на половина на възрастта си! И не всички нейни колежки в Холивуд могат да се похвалят с толкоз съвършени скули.

Не е изненадващо, че почитателите на Джесика бяха великодушни с харесванията и комплиментите. „ Красота “, „ Изглеждаш толкоз млада! “, „ Красива жена “, „ Толкова си сладка “, „ Разкошна както постоянно “, написаха й в мненията. Вярно, на някои им се струваше, че лицето на Симпсън наподобява прекомерно изнемощяло, а актрисата очевидно е отслабнала още повече.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР