Пеп Гуариодла прие равнодушно победата на своя отбор с 3:2

...
Пеп Гуариодла прие равнодушно победата на своя отбор с 3:2
Коментари Харесай

Гуардиола: Когато Ливърпул играе добре, те унищожава

Пеп Гуариодла одобри равнодушно успеха на своя тим с 3:2 над Ливърпул в Карабао Къп. Наставникът на " жителите " засипа с похвали своя конкурент, само че не спести и суперлативи за своите играчи.

" Ливърпул е толкоз сложен, когато играе добре, той те унищожава. Искам да похваля моиет играчи за метода, по който играха против този тим. Не е елементарно да държиш топката против Ливърпул, тъй като те имат отбранителна конструкция, която е най-трудната, която в миналото съм срещал в кариерата си.

Смятам, че без Рико Люис нямаше да можем да играем по този начичн. Той ме впечатли поради младата си възрастта, играейки против толкоз сериозен тим. Кевин от време на време просто би трябвало да откри точния пожар вътре в себе си, да бъде малко сърдит, с цел да бъде на най-хубавото си равнище. Трябва да бъде предизвикан, с цел да даде силата вътре в себе си. Какъв състезател! Знам, че не е елементарно да намериш неизменност на всеки три мача, само че във значимите мачове, какъвто беше този, се случи нещо и това беше мистър Кевин де Бройне ", показа испанският експерт.

Манчестър Сити следва да се изправи против Лийдс на 28-ми декември във Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР