Пеп Гуардиола заяви, че играчите му няма за какво да

...
Пеп Гуардиола заяви, че играчите му няма за какво да
Коментари Харесай

Гуардиола: Играчите няма за какво да се извиняват

Пеп Гуардиола съобщи, че играчите му няма защо да се извиняват след загубата от Лион през седмицата в Шампионската лига. Мениджърът на Манчестър Сити разяснява обстановката с травмите на Де Бройне и Менди, както и новия контракт на Агуеро.

" Играчите няма защо да се извиняват. Те тичаха, бориса се, пробваха се да се върнат в мача, само че съперникът наказа грешките, които допуснахме. Не е нужно да се извиняват, те се раздадоха ", разяснява Гуардиола.

По-рано денем Серхио Агуеро подписа нов контракт с клуба, съгласно който ще остане на " Етихад " до 2021 година " Нямаше потребност да го увещавам, той самичък взе това решение. Благодаря му, че ни се довери. Играчи като него, Винсънт Компани, Давид Силва - те демонстрират всеки ден на подготвителното игрище, на терена, отвън терена, какъв брой отдадени са на клуба и аз го правя оценка ", показа Пеп.

Относно възобновяване на Кевин Де Бройне, испанецът съобщи: " Не знам тъкмо по какъв начин се развива Де Бройне. Говорих с лекарите и те ми споделиха, че всичко е наред, само че не знам. Ще забележим. Важното е, когато се върне, да е изцяло възобновен ". Гуардиола изясни, че Бенямин Менди също е контузен, само че няма изясненост по кое време ще се върне на терена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР