Пеп Гуардиола настоя, че няма съжаления, след като опитът на

...
Пеп Гуардиола настоя, че няма съжаления, след като опитът на
Коментари Харесай

„Никакви съжаления“, казва Пеп Гуардиола след загубата на Манчестър Сити в Шампионската лига

Пеп Гуардиола настоя, че няма съжаления, откакто опитът на Манчестър Сити да резервира короната си в Шампионската лига приключи със сърцераздирателна загуба след дузпи от Реал Мадрид.

Притежателите бяха победени с 4-3 от точки от испанските грандове, откакто четвъртфиналното им тъждество приключи с общ резултат 4-4 – 1-1 през нощта – макар преобладаващото показване от страна на Гуардиола през реванша на стадион " Етихад ".

Сити изостана рано до гол на Родриго, само че сътвори голям брой положения, до момента в който се опитваше да си върне контрола над равенството, само че изравнителният гол на Кевин Де Бройне в 76-ата минута беше единствената им премия.

Мениджърът на Сити Гуардиола сподели: „ Бих предпочел да печеля, само че поздравления за Реал Мадрид, те защитаваха толкоз надълбоко с невероятна взаимност и направихме всичко.

„ Не скърбя за това, което направихме. Винаги се опитваме да сътворяваме повече положения и да позволяваме по-малко, тъй като имаме вяра, че това ви оказва помощ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР