Пеп Гуардиола е изправен пред криза с контузени играчи и

...
Пеп Гуардиола е изправен пред криза с контузени играчи и
Коментари Харесай

Гуардиола се оплака от проблеми с контузени

Пеп Гуардиола е изправен пред рецесия с контузени играчи и евентуално ще заложи на младоци при семейството на Манчестър Сити против Уикъмб в Карабао Къп.

Носителят на трофея от последните четири сезона ще се опита да завоюва за пети следващ път конкуренцията. Шампионите на Англия направиха нулево тъждество против Саутхемптън в събота и изостават с три точки от водачите Челси, Ливърпул и Манчестър Юнайтед във Висшата лига.

След срещата с Уикъмб за „ жителите “ следва аудиенция на Челси в Лигата в събота, преди тимът да играе с Пари Сен Жермен в Шампионската лига идния вторник. Гуардиола има терзания за физическото положение на Илкай Гюндоган, Родри, Аймерик Лапорт, Джон Стоунс и Олександър Зинченко, до момента в който Фил Фодън се завърна неотдавна в игра.

„ Сега ще играем в Карабао Къп. Ще забележим какъв брой играчи ще се възстановят в идващите дни, тъй като сме в сложна позиция. Но отиваме там и по-късно в Лондон и Париж, с цел да изиграем положителни мачове. Ще заложим на няколко млади футболисти, на някои от първия състав, само че някои ще починат за идните ни срещи. Няколко играчи от школата ще играят, защото Джон, Аймерик, Родри, Олександър, мисля, че Гюндоган, всички те са с контузии “, стартира испанецът.

„ Родри имаше някои мускулни проблеми, не съществени, само че не знам какъв брой дни ще се възвръща, лекарите не съумяха да ми кажат. Рубен Диаш и Жоао Кансело играха всички минути и не мисля, че ще могат да вземат присъединяване в този мач. Ще забележим. Нямаме разполагаем четири или пет дни, имаме три, с цел да създадем добра селекция. Това е опция за академията, тъкмо поради това те са там “, приключи Гуардиола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР