Пентагонът ще се подготви да настани във военни бази 20

...
Пентагонът ще се подготви да настани във военни бази 20
Коментари Харесай

Тръмп нареди на Пентагона да подслони 20 хил. деца мигранти във военни бази

Пентагонът ще се приготви да настани във военни бази 20 000 непридружени малолетни на територията на Съединени американски щати по искане на американското министерство на опазването на здравето. Това сподели представител на армията, представен от " Франс прес " и Българска телеграфна агенция.

В своя декрет, подписан в сряда, с цел да постави завършек на разделянето на границата на фамилиите на незаконни мигранти, американският президент Доналд Тръмп подреди на министерството на защитата да даде всяка постройка, която може да бъде употребена за настаняване на мигранти.

Здравното ведомство от няколко седмици желае да употребява някои от многото американски военни бази в южната част на Съединени американски щати, с цел да настанява там малолетни мигранти, идващи сами в Съединени американски щати, с цел да откри техни близки.

От 5 мей насам най-малко 2300 деца са били взети от родителите си след влизане без документи през границата с Мексико, според политиката на " нулева приемливост ", въведена през април.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Президентът Тръмп (760)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР