Пентагонът се провали на първия най-пълен одит, съобщи висш представител

...
Пентагонът се провали на първия най-пълен одит, съобщи висш представител
Коментари Харесай

Пентагонът се провали на първия най-пълен одит

Пентагонът се провали на първия най-пълен одит, заяви върховен представител на министерството на защитата на Съединени американски щати, съобщи Ройтерс.

По време на одита, почнал предишния декември, са били открити несъответствия в счетоводството на министерството на защитата, за чието разрешаване ще бъдат нужни години. Проверката е била осъществена от към 1200 инспектори. Те са проверявали финансовото счетоводство за необятна палитра от разноски, включително за оръжейни системи, боен личен състав и имущество.

"Провалихме се на отида, само че ние в никакъв случай не сме очаквали да го изкараме ", сподели заместник-министърът на защитата Патрик Шанахан. Той добави, че инспекцията е посочила, че е нужна по-голяма дисциплинираност по финансовите въпроси в Пентагона.

"Това беше одит на организация за 2,7 трилиона $, тъй че де факто одитът беше много значителен ", сподели Шанахан. Бюджетът за защитата за фискалната 2018 година, завършила в края на септември, беше към 700 милиарда $. Шанахан не сподели какъв брой пари не излизат от одита.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР