Пентагонът създава нов отдел за разследване на НЛО. Пентагонът създава

...
Пентагонът създава нов отдел за разследване на НЛО. Пентагонът създава
Коментари Харесай

Пентагонът създава нов отдел за разследване на НЛО

Пентагонът основава нов отдел за следствие на НЛО. Пентагонът основава отдел, който  ще проверява наблюдения на неидентифицирани летящи обекти . Създаването на новия отдел беше заложено в Закона за националната защита, признат през декември предходната година. Темата провокира интерес след публикуването на видеозаписи, снимани от американски военни водачи, показващи обекти,  и 

„ Нахлуването на който и да е въздушен обект в нашето въздушно пространство основава опасения за сигурността на полетите и интервенциите и може да сътвори провокации за националната сигурност “, се споделя в изказване на Пентагона.

Отделът за следствие на НЛО е наименуван “Групата за синхронизиране на идентификация и ръководство на въздушни обекти ” (AOIMSG). В него влизат старши специалисти от военните и разследващите служби.

Въпросът за свръхестественото в тези наблюдения обаче е противоречив.
От една страна, терзанията на Съединени американски щати по-скоро са свързани с вероятните достижения на непознатите държавни управления в региона на технологиите, застрашаващи американската национална сигурност и владичество във въздуха, изключително след известия за “инциденти ” и “наблюдения ” наоколо до основни военни бази и стратегически обекти.

Русия, и изключително напредъкът на Китай във военно-промишлено отношение, е от първостепенна грижа.  Китай към този момент разполага с хиперзвуков глайдер, който излетява в Космоса и може да прави обиколки към Земята с нуклеарно оръжие на борда си, нанасяйки орбитални удари по Съединени американски щати. До момента те са неуловими за противоракетната защита на Вашингтон.
Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР