Пентагонът публикува нов доклад за наблюдавани неидентифицирани въздушни феномени (UAP),

...
Пентагонът публикува нов доклад за наблюдавани неидентифицирани въздушни феномени (UAP),
Коментари Харесай

Пентагонът отново с данни за предполагами НЛО? -

Пентагонът разгласява нов отчет за следени неидентифицирани въздушни явления (UAP), написа " Нюзуик ". Съкращението UAP е новият метод, по който военните назовават НЛО. Въвеждането му е част от акцията по " унищожаване на стигмата " към неидентифицираните обекти.

От Вашингтон споделят, че през последната година са получили рекорден брой доклади за видяни НЛО-та. Мнозинството от тях обаче показали " елементарни характерности " и подлежали на елементарно пояснение. Друга част не можели да бъдат класифицирани само поради пропуски в техническите данни.

Службата за следствие на аномалии във всички домейни (AARO), която води изследванията на НЛО, е получила общо 291 отчета за последната година. Нейният шеф, Шон Къркпатрик, съобщи през юни, че Министерството на защитата на Съединени американски щати разполага с база данни с близо 800 отчета за " аномални " обекти, събирани в продължение на десетилетия.

Нито един от отчетите не се приписва на " задгранични действия ", макар че следствията не престават, предава Дир.бг.

Пентагонът разкрива, че единствено дребен % от следените обекти са се отличавали с " висока скорост или необикновена маневреност ". Нито един от тях обаче не е осъществил " преход в космоса ", извисявайки се на над 100 километра надморска височина.

Съединени американски щати желаят да създадат по-лесно събирането на данни за НЛО, като отворят опцията за докладване за необятната общност. От AARO се надяват събирането на отчети с по-добра техническа документи да им помогне да отсеят в действителност любопитните случаи.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР